Websites zelf ontwikkelen & beheren?
Geen kosten meer voor veranderingen aan uw web pagina's?


CMS
staat voor Content Management System. Dit wil zeggen een systeem waarmee de inhoud (content) van een website makkelijk beheerd kan worden (Management). Doorgaans kan dan een vooraf afgeschermd stuk binnen een webpagina worden aangepast.

Gratis demo account
Onder de knop "SCMS demo"  in het menu hierboven hebt u de mogelijkheid om een demo account aan te vragen. Hiermee kunt u 30 dagen lang testen en uitproberen of SCMS doet wat het beloofd. Wanneer u zichzelf overtuigd heeft van het gemak, de betrouwbaarheid, de tijds- en kostenbesparing die SCMS voor u en uw organisatie met zich mee gaat brengen dan kan het demo account worden omgezet in een definitief account. Wat u eventueel reeds gemaakt heeft in uw demo omgeving blijft dan behouden in de uiteindelijke omgeving.

SCMS
In het geval van het SCMS platform voor online ontwikkeling en beheer van web pagina's en in tegenstelling tot standaard CMS omgevingen hebt u met SCMS de mogelijkheid om de volledige website aan te kunnen passen en uit te kunnen breiden en dat nagenoeg zonder beperkingen.

Met SCMS kan men op basis van een grafisch ontwerp (geen beperkingen in de vorm van bijvoorbeeld verplichte templates) een eigen website opzetten, indelen, voorzien van functionaliteit en vervolgens eenvoudig en zonder technische kennis van programmeertalen beheren, uitbreiden en aanpassen. Hiermee bedoelen we dus niet alleen het aanpassen van de teksten op de site, maar echt alle onderdelen, beelden, links en functies op elke webpagina. Het is niet meer nodig om te werken met ingewikkelde HTML of andere codes. Met het SCMS platform wordt dit volledig gevisualiseerd in de zogeheten Graphical User Interface (GUI). SCMS maakt het maken en beheren van websites zo simpel als het bouwen met een blokkendoos.


Overtuigd? geef uw web- en aanverwante zorgen aan ons uit handen!
Wanneer u de beslissing hebt genomen om een overstap te maken naar het SCMS platform kunnen wij u ondersteunen en van dienst zijn op velerlei gebieden:

Voor domeinregistraties, webhosting, support en ondersteuning hebt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers.

In het geval van eventuele grafische ontwerpwerkzaamheden, het opbouwen van een nieuwe website of het omzetten van uw bestaande web pagina's of zelfs voor automatisering, overige marketingzaken, drukwerk, belettering etc... werken wij met een netwerk van zelfstandige specialisten u op lokaal en persoonlijk niveau van dienst kunnen zijn.


Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met ons of een aangesloten specialist bij u in de buurt.
U kunt ons dagelijks bereiken via 088 - 428 26 00 of via de keuze "contact"  in het menu hierboven.
SCMS
webshops
SCMS demo
manuelle
design
partner
referenzen
hosting
kontakt
login

| Smart Content Management System

Meine SCMS online website management
Klicken Sie hier um auf meine SCMS aun zu melden
ICT2MKB produkten & Services
Klicken Sie hier, um diese Broschüre zu sehen
ICT2MKB remote support tool
Klicken Sie hier, um Remote-Support installieren
Interesse an das SCMS Platform? 0031 - 88 - 428 26 00 am