SCMS
webshops
SCMS demo
handleiding
vormgeving
partners
referenties
hosting
contact
inloggen

| Smart Content Management System

Mijn SCMS Online websitebeheer
Klik hier om in te loggen op mijn SCMS
ICT2MKB producten & diensten
klik hier om deze brochure te bekijken
ICT2MKB remote support tool
klik hier om ondersteuning op afstand te installeren
Interesse in het SCMS platform? bel: 088 - 428 26 00


SCMS met webshop functionaliteit!
inclusief alle beheer tools om uw webwinkel te bouwen en te onderhouden
SCMS database mogelijkheden
Met de standaard webshop module binnen het SCMS platform heeft u de mogelijkheid om een eenvoudige webshop of web catalogus op te zetten.

Met een compleet artikelbeheer waarbij u volledig vrij bent om toevoegingen te doen aan de artikelkaarten en de mogelijkheid om alle data uit het artikelbeheer geheel vrij te gebruiken in de layout van uw SCMS webpagina's.

Door de universele opzet is de SCMS webshop module ook uitstekend te gebruiken voor andere toepassingen zoals nieuwsberichten of als afgeschermde CMS module.

Realisatie webshop
ICT2MKB of één van onze partners verzorgt het complete design en de realisatie van uw webshop op maat. Ook hierbij wordt het SCMS principe doorgevoerd dat de grafische layout volledig wordt losgelaten. Dus geen standaard ogende webwinkel zoals er dertien in een dozijn te vinden zijn maar een presentatie van uw producten of diensten precies zoals u dat wenst!

Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om de mogelijkheden uiteen te zetten. Maak een vrijblijvende afspraak via ons contactformulier.